Acerin 10-tuumaisessa tabletissa AMD:n C-50-prosessori

Kirjoittaja Manu Pitkänen,

Acerin 10-tuumaisessa tabletissa AMD:n C-50-prosessori
Uutisoimme tällä viikolla Acerin tulevasta 10,1-tuumaisesta Windows 7 -käyttöjärjestelmään perustuvasta tablet-koneesta. Tuolloin tiedettiin jo, että tabletista löytyisi AMD:n prosessori. Sen tarkemmin prosessorista ei tiedetty.

Digitimesin lähteet antavat nyt huhuille katetta, sillä niiden mukaan tabletista löytyy Ontario-luokkaan kuuluva C-50-piiri (APU). C-50:ssä on kaksi Bobcat-arkkitehtuuriin perustuvaa prosessoriydintä, jotka toimivat yhden gigahertsin taajuudella. Piirin TDP-arvo on vain yhdeksän wattia ja sen Radeon HD 6250 -grafiikkaohjain toimii 280 MHz:n taajuudella. C-50:n hinta on 55–60 dollaria.

Acerin tablet ilmestyy joskus ensi vuoden helmikuun aikana.

Kommentoi uutista