Videolla: BlackBerry PlayBook vastaan iPad

Kirjoittaja Teemu Laitila,

Videolla: BlackBerry PlayBook vastaan iPad
Matkapuhelinvalmistaja RIM on julkaissut Youtubesa videon, jossa yhtiön selaintiimin työntekijä esittelee tulevan BlacBerry PlayBookin nettiselausmoinaisuuksia. Kilpailijana testissä on Applen iPad, jonka voidaan hyvällä syyllä katsoa aloittaneen tablet-villityksen.

Kuten arvata saattaa, RIMin PlayBook pärjää nettiselainten renderöintinopeuksien vertailussa loistavasti. Onhan kyseessä huomattavasti uudempi laite ja RIM tuskin julkaisisi videota, jossa vertailussa kävisikin toisin. PlayBook osaa näyttää myös flash-sisällöt. Videon lopussa esitellään HTML5:n Canvas-elementin ja Javascriptin toimintaa, josta PlayBook selviää sujuvan tuntuisesti.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Edullinen peliläppäri 1 27.3.2017 15:27 Kannettavat tietokoneet
Bioshock pelit 1 ja 2 kaatavat koneen 3 31.1.2017 18:34 PC-pelit
Ongelmia näytönohjaimen(?) kanssa 3 10.11.2016 18:23 Yleistä keskustelua
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille