Intel tekee tuotevalikoimaansa tilaa Sandy Bridgelle

Kirjoittaja Teemu Laitila,

Intel tekee tuotevalikoimaansa tilaa Sandy Bridgelle
Intel on ilmoittanut kumppaneilleen useiden 45 nm:n valmistutekniikalla tuotettujen prosessorimallien valmistuksen loppumisesta, kertoo Taiwanilainen DigiTimes. Tarkoituksena on ensi vuoden aikana lopettaa yhteensä 21 vanhan mallin valmistus ja tehdä tuotevalikoimaan tilaa vuoden alussa saapuville Sandy Bridge -prosessoreille.

Yhtiö ilmoitti jo aiemmin Core i7-975X -mallin valmistuksen lopettamisesta ensi vuoden ensimmäisen neljänneksen aikana. Uudemmista malleista tuotanto loppuu myös Core i5-750 -prosessorin osata. Valmistus loppuu ensi vuoden aikana useilta Core 2 Quad -sarjan proessoreilta kuin myös neljän eri kaksiytimisen Core 2 Duo -mallin osalta. Budjettiluokan prosessoreista karsitaan Pentium- ja Celeron-prosessoreiden valmistusta.

Intel aikoo julkaista lähes kymmenen Sandy Bridge -arkkitehtuuriin perustuvaa mallia.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Bioshock pelit 1 ja 2 kaatavat koneen 1 17.1.2017 13:45 PC-pelit
Ongelmia näytönohjaimen(?) kanssa 3 10.11.2016 18:23 Yleistä keskustelua
Synaptics ohjauspaneeli ei toimi 3 11.8.2016 21:01 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille