AMD:n Catalyst ajurit päivittyivät 10.11 WHQL -versioon

Kirjoittaja Teemu Laitila, | Kommentteja (1)

AMD:n Catalyst ajurit päivittyivät 10.11 WHQL -versioon
AMD on julkaissut uudet WHQL-serifioidut 10.11-versionumerolla saapuvat ajurit. Ajurit on tarkoitettu kaikille muille AMD:n korteille, paitsi uusimmille Radeon HD 6800 -sarjan näytönohjaimille. Muutokset jäävät kohtalaisen vähiin, sillä AMD ehti julkaista viisi kappaletta hotfix-päivityksiä edellisiin WHQL-ajureihin.

10.11 tuo mukanaan lähinnä muutaman bugikorjauksen ja pieniä parannuksia suorituskykyyn Battleforge- ja S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat -peleissä, kun käytössä on Radeon HD 5800 -sarjan näytönohjain. Battleforgen suorituskykyyn voi odottaa 3% parannusta ja S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat nopeutuu 5% verran.

Tarkka lista korjatuista bugeista löytyy täältä. Ajurit ovat ladattavissa download.fi-palvelun kautta. Windows Vista/Windows 7 32-bit, 64-bit. Windows XP 32-bit, 64-bit.

AMD on julkaissut 10.11-ajurit myös linuxille, mutta tarkkoja tietoja tehdyistä muutoksista ei ole saatavilla. Esiversioiden perusteella parannuksia on tehty muun muassa Radeon HD 6800 -sarjan korttien toimintaan.

1 kommentti

jarfin
huijari ajurit,ilmankos julkaisevat,os vaikka amd saisi kerran edes korttinsa ennätyksiin.

off!!

Kommentoi uutista