GeForce GTX 560 markkinoille Q1/2011

Kirjoittaja Manu Pitkänen,

GeForce GTX 560 markkinoille Q1/2011
Digitimes-sivuston mukaan Nvidia aikoo julkaista valtavirralle suunnatun GeForce GTX 560 -ohjaimen ensi vuoden ensimmäisen neljänneksen aikana. Aiemmin Nvidian on huhuttua tuovan tehokkaamman GTX 570 -mallin markkinoille vielä tämän vuoden aikana.

Nvidian kilpailijalla AMD:llä on ollut vaikeuksia saada uusia Radeon HD 6000 -sarjan ohjaimia markkinoille, mutta näytönohjainvalmistajien mukaan tällä ei tule olemaan vaikutusta yhtiöiden markkinaosuuksiin. Nvidialla ei ole valmistajien mukaan vielä sellaista tuotetta, joka tarjoaisi ylivertaisen hinta-suorituskykysuhteen, joka vetoaisi kuluttajiin (olettaen hintojen olevan lähellä toisiaan).

Nvidian GeForce GTX 560 -ohjaimesta on veikkailtu tällaista, koska siinä arvellaan olevan 15–20 prosenttia parempi suorituskyky verrattuna GeForce GTX 460:een. Digitimesin mukaan Nvidia aikoo julkaista GeForce GT 540- ja GT 520 -ohjaimet ensi vuoden ensimmäisen puoliskon aikaan. AMD tuo omat keskimmäisen teholuokan ohjaimet ensimmäisen neljänneksen aikana.

Kommentoi uutista