Radeon HD 6870 custom-mallit tulevat

Kirjoittaja Panu Roivas, | Kommentteja (1)

Radeon HD 6870 custom-mallit tulevat
AMD julkaisi Radeon HD 6870 -näytönohjaimet viime kuussa, mutta tarjolla on tähän asti ollut vain referenssimalliin perustuvia kortteja. MSI ja PowerColor ovat kuitenkin ensimmäisinä tuomassa omat custom-mallinsa markkinoille.

MSI:n uusi malli käyttää tuttua kahdella 90 mm tuulettimella varustettua Twin Frozr II -jäähdytintä. MSI:n mukaan näytönohjainpiiri pysyy 19 astetta viileämpänä ja samalla tuuletin on 12,8 dB hiljaisempi verrattuna AMD:n referenssiin. Mallin kellotaajuuksia tai tarkempaa julkaisuaikataulua ei ole vielä julkaistu.


PowerColor vuorostaan tarjoaa jo ilmestyneen PCS+ HD6850 :n seuraksi PCS+ HD6870 -mallia, jonka mukana tulee Call of Duty: Modern Warfare 2. PowerColorin kortti on tehtaalla yllikellotettu 940/1100 MHz nopeuksille. Huomionarvoista on kuitenkin, että ainakin PCS+ HD6850 -mallin virransyötön ohjain on vaihdettu halvempaan, mikä estää jännitteen nostamisen ylikellottaessa, ja luultavasti myös PCS+ HD6870 on säästänyt tällä osa-alueella. Korjaus: PowerColorin mukaan virransyötön ohjainpiiriä ei ole vaihdettu halvempaan.

1 kommentti

teeppaja
Vihdoinkin, tätä on odotettu. Toivottavasti Sapphirekin saa omat Vapor-X:t myyntiin pian.

Kommentoi uutista