Lenovokin hyppää tablet-junaan Honeycombin myötä

Kirjoittaja Teemu Laitila,

Lenovokin hyppää tablet-junaan Honeycombin myötä
Lenovo on kertonut tuovansa markkinoille oman LePad-nimisen tablet-mallin ensi vuoden alussa, kertoo Tom's Hardware. Aiemmin Lenovo suunnitteli julkaisua vielä tämän vuoden puolella, mutta nyt yhtiö kertoi odottavansa Googlen tableteille optimoitua Honeycomb-versiota Androidista.

Googlen odotetaan julkaisevan Honeycomb ensi vuoden alussa ja Lenovon edustaja Yang Yuanqing lupasi LePadin Yhdysvaltain markkinoille viimeistään maaliskuun aikana. Yuanqing ei maininnut Euroopan julkaisua, mutta LePad saapunee myös Eurooppaan hieman viiveellä.

Lenovon (aiemmin IBM-nimellä myydyt) ThinkPad-kannettavat ovat erityisen suosittuja yrityskäytössä ja yhtiön valmistama tablet-laite vaikuttaa mielenkiintoiselta vaikka teknisistä yksityiskohdista ei vielä olekkaan tietoa.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Edullinen peliläppäri 1 27.3.2017 15:27 Kannettavat tietokoneet
Bioshock pelit 1 ja 2 kaatavat koneen 3 31.1.2017 18:34 PC-pelit
Ongelmia näytönohjaimen(?) kanssa 3 10.11.2016 18:23 Yleistä keskustelua
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille