Lenovokin hyppää tablet-junaan Honeycombin myötä

Kirjoittaja Teemu Laitila,

Lenovokin hyppää tablet-junaan Honeycombin myötä
Lenovo on kertonut tuovansa markkinoille oman LePad-nimisen tablet-mallin ensi vuoden alussa, kertoo Tom's Hardware. Aiemmin Lenovo suunnitteli julkaisua vielä tämän vuoden puolella, mutta nyt yhtiö kertoi odottavansa Googlen tableteille optimoitua Honeycomb-versiota Androidista.

Googlen odotetaan julkaisevan Honeycomb ensi vuoden alussa ja Lenovon edustaja Yang Yuanqing lupasi LePadin Yhdysvaltain markkinoille viimeistään maaliskuun aikana. Yuanqing ei maininnut Euroopan julkaisua, mutta LePad saapunee myös Eurooppaan hieman viiveellä.

Lenovon (aiemmin IBM-nimellä myydyt) ThinkPad-kannettavat ovat erityisen suosittuja yrityskäytössä ja yhtiön valmistama tablet-laite vaikuttaa mielenkiintoiselta vaikka teknisistä yksityiskohdista ei vielä olekkaan tietoa.

Kommentoi uutista