AMD vahvisti Radeon HD 6900 -sarjan myöhästyneen aikataulun

Kirjoittaja Teemu Laitila,

AMD vahvisti Radeon HD 6900 -sarjan myöhästyneen aikataulun
AMD on vahvistanut verkossa liikkuneet huhut tulevan Radeon HD 6900 -sarjan näytönohjainten myöhästymisestä. Radeon HD 6800 -sarjan julkaisun yhteydessä 6900 -sarjan ilmestymispäiväksi ilmoitettiin 22. marraskuuta. Uutissivustoille lähettämässään tiedotteessa AMD kertoo julkaisun tapahtuvan joulukuun 13. päivä alkavalla viikolla eli viikolla 50.

Syyksi viivästyksiin on epäilty virransyötössä käytettävän piirin heikkoa saatavuutta. TechPowerup-sivuston tulkinnan mukaan AMD selittelee myöhäisempää julkaisua tarpeella myydä pois varastoista vanhemman sukupolven 5800-sarjan kortit, vaikkakin selitys ei ole erityisen uskottava.

Viikko 50 saattaa olla liian myöhäinen ajankohta saada kortti pukinkontiin (itselle tai muille), mutta jos AMD:n tarjonta on riittävää eikä myytävä lopu kesken, toivoa on vielä.

Kommentoi uutista