AfterDawn logo

Nvidia kokoaa GeForce-tietouden ja resurssit yhteen paikkaan

Teemu Laitila Teemu Laitila

Nvidia on avannut uuden GeForce-näytönohjainten omistajille tarkoitetun GeForce.com-verkkosivuston. Sivuston tarkoituksena on kerätä yhteen paikkaan kaikki GeForce-ohjaimiin liittyvä tietous ja tarjota omistajille lisätietoa ja käyttötukea.

Sivustolta löytyy tietysti uusimmat ajurit, mutta myös oppaita esimerkiksi pelien optimointiin. Tarjolla on jopa opas GTX 480 -ohjaimen ylikellotukseen ja esimerkkejä CUDA-laskennan hyödyntämisestä pelien ulkopuolellakin. Myös 3D Visionin käyttöön paneudutaan.

GeForce.com on edelleen varustettu beta-leimalla, mutta sisältö tuntuisi olevan kohtalaisen valmista vaikka lisääkin on varmasti tulossa. Parannusta sen sijaan toivoisi sivuston hitaaseen toimintaan. Laitevalmistajien sivut ovat perinteisesti tuskallisen hitaita käyttää, mutta tässä tapauksessa tahmaisuus johtuu sivustolla runsaasti käytetystä flash-tekniikasta. Itseasiassa koko sivusto on sillä toteutettu, mikä kuormittaa jopa kohtuullisen modernia neliydinprosessoria luvattoman paljon ollakseen pelkkä nettisivu.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT