Video: Esimakua Dellin läppäristä kääntyvällä näytöllä

Kirjoittaja Teemu Laitila,

Video: Esimakua Dellin läppäristä kääntyvällä näytöllä
Dell on julkaissut teaser-videon tulevasta Inspiron Duo -kannettavastaan, joka näyttöä kääntämällä muuttuu tabletiksi. Laite siis sisältää näppäimistön, joka tablet-käytössä on piilossa näytön alla. Dell painottaakin Inspiron Duon tarjoavan muista tableteista poiketen myös hyvät mahdollisuudet hyötykäyttöön. Kääntyvä 10" kokoinen näyttö on ohjattavissa kosketuksella.

Tekniset yksityiskohdat ovat vielä vähäisiä, eikä Dell ole paljastanut esimerkiksi näytön resoluutiota. Käyttöjärjestelmänä laitteessa on Windows 7 Home Premium jota pyörittää Intelin uusin kaksiytiminen Atom N550 -prosessori. Videolla vilahtaa myös JBL:n valmistama telakointiasema.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Edullinen peliläppäri 1 27.3.2017 15:27 Kannettavat tietokoneet
Bioshock pelit 1 ja 2 kaatavat koneen 3 31.1.2017 18:34 PC-pelit
Ongelmia näytönohjaimen(?) kanssa 3 10.11.2016 18:23 Yleistä keskustelua
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille