Samsung alkaa valmistaa 7" AMOLED-näyttöjä

Kirjoittaja Teemu Laitila,

Samsung alkaa valmistaa 7" AMOLED-näyttöjä
Samsungin AMOLED-näyttöjä käytetään jo monissa huippuluokan puhelimissa, mutta esimerkiksi Samsungin omassa Galaxy Tab -tabletissa käytetään vain perinteistä LCD-näyttöä. Syynä on seitsemän tuumaisen näytön huomattavasti neljätuumaista korkeammat valmistuskustannukset.

Nyt vaikuttaisi siltä, että tulevat Galaxy Tabit tullaan valmistamaan värit kirkkaina toistavilla AMOLED-näytöillä koosta huolimatta. Toms's Hardwaren tietojen mukaan Samsung aikoo esitellä 7" kokoista 1200x600 resoluutiolla (WXVGA) toimivaa OLED-näyttöä Japanissa ensi viikolla pidettävillä messuilla.

Näytön valmistus on tarkoitus aloittaa ensi vuoden kesäkuussa, joten tablet-koon AMOLED-näyttöjä tullaan näkemään markkinoilla jo vuoden päästä. Samsung ei aio omia omia kaikkia näyttöjä itselleen, vaan niitä myydään myös kilpaileville valmistajille.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Pakattujen tiedostojen indeksointi. 1 13.4.2017 10:14 Windows 7
Edullinen peliläppäri 2 31.3.2017 10:20 Kannettavat tietokoneet
Bioshock pelit 1 ja 2 kaatavat koneen 3 31.1.2017 18:34 PC-pelit
Ongelmia näytönohjaimen(?) kanssa 3 10.11.2016 18:23 Yleistä keskustelua
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille