Apple valmistelee korjausta MacBook Airin näyttöbugille

Kirjoittaja Teemu Laitila,

Apple valmistelee korjausta MacBook Airin näyttöbugille
Applelta vuotaneiden dokumenttien perusteella yhtiö tiedostaa uusien MacBook Air -kannettavien ongelmat ja korjaus on työn alla, kertoo ruutukaappaukset haltuunsa saanut Boy Genius Report.

Osa viime kuussa julkaistun MacBook Airin omistajista on havainnut näytön välkkymistä ja viivoittumusta kun kone herää unitilasta tai siihen liitetään ulkoinen näyttö koneen ollessa käynnissä. Toinen bugi saa näytön himmemenemään tumman ja vaalean välillä unitilan jälkeen. Ongelman on aiemmin epäilty liittyvän vialliseen laitteistoon, mutta tulossa oleva ohjelmistokorvaus kertoo lähinnä ajuriongelmasta.

Applen ohjeistus kehottaa käyttäjiä sulkemaan koneen, odottamaan sen nukahtamista ja avaamaan kannen, minkä pitäisi saada näyttö sammumaan ja käynnistymään uudelleen. Työntekijöitä on ohjeistettu myöntämään ongelma ja kertomaan tulevasta vian korjaavasta ohjelmistopäivityksestä.

Kommentoi uutista