Toshiban Folio 100 myyntiin Euroopassa

Kirjoittaja Teemu Laitila,

Toshiban Folio 100 myyntiin Euroopassa
Toshiba on aloittanut oman Folio 100 tablettinsa toimitukset Euroopassa. Folio 100 julkaistiin virallisesti jo IFA-messuilla viime kuussa. Toshiba ilmeisesti toivoo kaappaavansa reilun osan halvempien Android-tablettien markkinoista ennen ensi vuodeksi odotettua tuotevyöryä.

10,1" kokoinen näyttö käyttää normaalia 1024x600 pikselin resoluutiota. Käyttöjärjestelmänä on Toshiban tablet-käyttöön muokkaama Android 2.2 Froyo. Folio 100 perustuu Nvidian kehuttuun Tegra 2 -alustaan, minkä pitäisi taata tarpeeksi suorituskykyä esimerkiksi HD-videon pyörittämiseen.

Laite sisältää 16GB sisäistä tallennsutilaa ja SD/MMC-muistikortinlukijan. Liitäntöjen osalta löytyy 802.11b/g/n, Bluetooth 2.1, yksi USB-portti ja medialaitteessa tärkeä mini-HDMI televisioon liittämiseksi. Erillinen 3G-malli on tulossa myöhemmin.

Aikaisempien tietojen mukaan Toshiba olisi hinnoitellut Folio 100:n 399 euroon, mikä tekee siitä lähes houkuttelevan vaihtoehdon miniläppärille.

Kommentoi uutista