Kingstonilta uusi SSD-sarja erikoisella kokovaihtoehdolla

Kirjoittaja Teemu Laitila,

Kingstonilta uusi SSD-sarja erikoisella kokovaihtoehdolla
Kingston on julkaissut uuden sarjan SSD-levyjä. V+100 niminen sarja tuo mukanaan sisäänrakennetun "roskien siivouksen", eli asema osaa itse pitää huolta tilan tehokkaasta käytöstä ja sen käytön optimoinnista eikä se vaadi käyttöjärjestelmältä tukea TRIM-toiminnolle. V+100 on erityisesti yrityskäyttöön suunniteltu ja siellä usein vanhemmista järjestelmistä johtuen sen ominaisuuksille on käyttöä. Toiminto on kokonaan käyttöjärjestelmäriippumaton.

Kingstonin mukaan asema on noin 25 prosenttia vanhempia V+ malleja nopeampi. Aseman enimmäislukunopeudeksi ilmoitetaan 230 MB/s ja kirjoitusnopeus on enimmillään 180 MB/s. Kapasiteettivaihtoehtoja on tarjolla 64 gigatavusta 512 gigatavuun ja sarja sisältää erikoisen 96 gigatavun mallin, joka on suunnattu rajoitetun budjetin ostajalle jolle 64 GB on kuitenkin liian vähän.

V+100 sarjan levyt on hinnoiteltu normaaliin SSD-tyyliin, eli hinta/gigatavu on vielä korkea. 64 gigatavun pikkumallin hinta on 220 dollaria, 96 gigatavun budjettiratkaisun hinnaksi muodostuu 290 dollaria ja sarjan huippumalli 512 gigatavun kapasiteetilla maksaa huimat 1900 dollaria.

Kommentoi uutista