Creative panostaa ääneen tableteissaan

Kirjoittaja Teemu Laitila, | Kommentteja (1)

Creative panostaa ääneen tableteissaan
Tablet-julkaisut jatkuvat ja tällä kertaa asialla on paremmin äänikorteistaan ja mediasoittimistaan tunnettu Creative. Yhtiö yrittää erottua muista kuluttajaluokan Android-tableteista hyödyntämällä kokemustaan äänitekniikan alalla.

Pure Wireless Entertainment Tablets -nimellä kutsutut 10 ja 7 tuuman näytöillä varustetut laitteet sisältävät Creativen oman Pure Android Audio -mediasoittimen ja apt-X-koodekin, joka parantaa äänenlaatua käytettäesssä yhteensopivia Bluetooth-kuulokkeita. Samaan tuotesarjaan kuuluukin tekniikkaa tukevat WP-300-kuulokkeet. Cretive lupaa myös muita valmistajia helpomman Bluetooth-liitettävyyden.

Muilta osin tabletit eivät juuri erotu kilpailijoistaan. 7" kokoinen malli käyttää ruudullaan 800x480 pikselin tarkkuutta ja 10" malli toimii 1024x600 resoluutiolla. Molemissa on käytössä Creativen oma ZMS-08-prosessori, jonka kellotaajuudesta ei kerrota tarkemmin. Käyttöjärjestelmä on Android 2.1 Eclair.

ZiiO-tabletit lupaavat kohtuullisen hyvän tuen erilaisille multimediaformaateilla ja 720p-videota pyörittävistä laitteista löytyykin HDMI-liitäntä televisoon kytkemiseksi. Pienemmän mallin hinnaksi Creative ilmoittaa halvimmillaan 359 dollaria 8GB tallennustilalla varustettuna. 10" malli maksaa 429 dollaria samalla kapasitetilla.

1 kommentti

Anestic
Kilpailua kilpailua... Hyvä:)

http://rompeblogi.blogspot.fi/

Kommentoi uutista