SuperTalentilta edullisia USB 3.0 -muistitikkuja

Kirjoittaja Manu Pitkänen,

SuperTalentilta edullisia USB 3.0 -muistitikkuja
Yhdysvaltalainen DRAM-moduuleita ja flash-muisteja valmistava SuperTalent kertoi lokakuun lopulla, että se tuo markkinoille kaksi edullista USB 3.0 -muistitikkumallia. Uusien tikkujen tallennuskapasiteetit ovat kahdeksan ja 16 gigatavua.

Pienemmän kahdeksan gigatavun USB 3.0 Express Duo -mallin suositushinnaksi yhtiö ilmoittaa 14 dollaria ja 16 gigatavun mallin hinnaksi 29 dollaria. Muistitikkujen toimitukset alkavat marraskuun aikana.

Lehdistötiedotteessa SuperTalent hehkuttaa uusien tikkujen suorituskykyä. Yhtiön nopein USB 2.0 -muistitikku ylsi noin 32 MB/s:n luku- ja kirjoitusnopeuksiin. Uusien USB 3.0 -tikkujen luku- ja kirjoitusnopeudet ovat parhaimmillaan yli 67 MB/s.

Alla video uusien muistitikkujen suorituskykytesteistä.

Kommentoi uutista