Nexukselta klik-ääntä pitämätön langaton hiiri

Kirjoittaja Manu Pitkänen, | Kommentteja (1)

Nexukselta klik-ääntä pitämätön langaton hiiri
Tietokoneiden koteloihin, jäähdytykseen ja virtalähteisiin erikoistunut hollantilaisyritys Nexus tuo markkinoille hiiren, joka ei pidä klik-ääntä painikkeita painattaessa. Nexus markkinoi uutta tuotettaan hiljaisiksi halutuissa ympäristöissä työskenteleville, kuten esimerkiksi studioissa.

Nexus on patentoinut Silent Mouse -hiiressä käytetyn klik-äänen estävän teknologian. Hiiri toimii 2,4 GHz:n taajuusalueella ja sen mukana toimitetaan USB-paikkaan tarkoitettu nano-kokoluokan vastaanotin. Hiiressä on tavanomaiset ykkös- ja kakkospainikkeet sekä vierityspyörä. Hiiren yläosaan on lisätty kytkin, jonka avulla hiiren tarkkuus voidaan nopeasti muuttaa tuhannesta DPI:stä 1600 DPI:stä käyttötarkoituksen niin vaatiessa.

Yhtiö julkaisi Youtubessa esittelyvideon uudesta hiirestä, mutta ei kertonut hinta- tai saatavuustietoja.

1 kommentti

eddison84
Mahtavaa, vielä kunnon peliversio tollasesta ja äänetön näppis kylkeen.

EVGA P55 FTW - i5 750 - 4GB - GTX 460 1GB - Benq 22"
Samsung NC10, Asus Eee PC 1215N
Samsung Galaxy Note

Kommentoi uutista