Nvidian beta-ajureista paljastui tulevia malleja

Kirjoittaja Teemu Laitila,

Nvidian beta-ajureista paljastui tulevia malleja
Nvidian vielä beta-asteella olevista on ajureista on paljastunut tuki vielä julkaisemattomille malleille, kertoo asian havainnut Expreview-sivusto. Kehittäjäsivuilla julkaistut GeForce 261.00 -versionumeron ajurit varmistavat lopullisesti tulevan GeForce GTX 580 -mallin olemassaolon.

GTX 580 -mallin lisäksi ajureissa listattiin tuki vielä julkaisemattomille GeForce GTX 455 - ja GeForce GT 555M -malleille. Mallinumeroiden perusteella GTX 455 perustunee GTX 460 -mallissa suuren suosion saaneeseen GF104-ytimeen, josta kuitenkin vähennetään CUDA-ydinten määrää.

GeForce GT 555M -malli lienee puolestaan Nvidian seuraava mainstream-luokan mobiiliohjain. Fudzillan spekulaatioiden mukaan GT 555M saattaisi perustua GF108-grafiikkaytimeen.

Kuva: Expreview

Kommentoi uutista