Gigabyte esitteli jo Sandy Bridgelle tarkoitetun emolevysarjan

Kirjoittaja Teemu Laitila,

Gigabyte esitteli jo Sandy Bridgelle tarkoitetun emolevysarjan
Gigabyte on esittelyt kolme kappaletta Intelin tulevalle Sandy Bridge -prosessoriarkkitehtuurille tarkoitettuja emolevyjä, kertoo Slashgear. Sandy Bridgen odotetaan silti saapuvan markkinoille vasta tammikuun alkpuolella. Nyt esitellyt mallit kuuluvat keskihintaisten emolevyjen luokkaan ja kaikista löytyy esimerkiksi SATA 6 Gbps -liitännät ja tuki nopeammalle USB 3.0 -standardille.

P67A-UD3R ja P67A-UD3 ovat ATX-kokoisia kun taas H67MA-UD2H on rakennettu pienempään micro-ATX-kokoluokkaan. Kaikki kolme emolevyä perustuvat siis Sandy Bridgen myötä saapuvaan LGA 1155 -alustaan.

6-sarjan emlevyissä on neljä kappaletta DDR3-2200-muistipaikkoja, tuki ainakin CrossFireX-kokoonpanoille kahden x16-pituisen PCIe-korttipaikan kautta (SLI:tä ei ole varmistettu) ja kaksi SATA 6.0 Gbps -liitintä sekä kaksi USB 3.0 -korttipaikkaa, jotka tukevat tehokkaampaa virransyöttöä isojen laitteiden lataamisesksi.ATX-kokoluokan levyissä on lisäksi neljä vanhemman mallista SATA 3.0 Gbps -liitintä, kun micro-ATX-malli on varustettu vain kolmella SATA 3.0 Gbps liittimellä ja yhdellä eSATA-versiolla.


H67MA-UD2H sisältää myös D-Sub, DVI, HDMI ja Displayport-liittimet sisäänrakennetun Intelin HD-sarjan näytönohjaimen käyttämiseksi.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Edullinen peliläppäri 1 27.3.2017 15:27 Kannettavat tietokoneet
Bioshock pelit 1 ja 2 kaatavat koneen 3 31.1.2017 18:34 PC-pelit
Ongelmia näytönohjaimen(?) kanssa 3 10.11.2016 18:23 Yleistä keskustelua
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille