Razerilta MMO-peleihin suunniteltu näppäimistö

Kirjoittaja Teemu Laitila,

Razerilta MMO-peleihin suunniteltu näppäimistö
Pelihiiristään tunnettu Razer on julkaissut erityisesti MMO-peleihin (Massively Multiplayer Online) suunnatun Razer Anansi -näppäimistön. Näppäimistö on suunniteltu käytettäväksi yhdessä Naga-hiiren kanssa.

Paljon ja monimutkaisia näppäinyhdistelmiä tarvitseville Anansi tarjoaa seitsemän välilyönti-näppäimen alle sijoitettua lisänäppäintä, joilla voi laajentaa normaalia kahdentoista eri kykynäppäimen valikoimaa tasolle jolla pelaajan oma muisti loppuu ensiksi. Näppäimistö mahdollistaa myös nopean näppäinsarjojen eli macrojen nauhoituksen. Hyvänä ominaisuutena myös Windows-nappulan voi kääntää pois päältä, jotta vältytään työpöydälle vieviltä vahinkopainalluksilta.

Musta näppäimistö on varustettu sisäänrakennetuilla valoilla, joiden väriä voi säätää mukana tulevan ohjelmiston kautta. Yhtiön mukaan tarjolla on kokonainen 16 miljoonan värin skaala, josta valita.

Anansi on tulossa myyntiin joulukuussa ja hinna kerrotaan asettuvan euroopassa 99.99 euroon.

Kommentoi uutista