Futuremarkilta uusi traileri 3DMark 11 -ohjelmasta

Kirjoittaja Manu Pitkänen,

Futuremarkilta uusi traileri 3DMark 11 -ohjelmasta
Tietokoneiden komponenttien rasitusohjelmistojen kehittämiseen keskittynyt suomalainen Futuremark on julkaissut uuden trailerin tulevasta 3DMark 11 -testiohjelmistosta. 3DMark on yksi maailman suosituimpia näytönohjaimen suorituskyvyn testaamiseen käytetyistä ohjelmista.

Uusi High Temple -nimeä kantava video lisättiin Youtubeen eilen. Videolla esitellään volumetristä valaistusta, tesselointia sekä syvyysvaikutelman luontia ja linssiheijastusilmiötä. DirectX 11 -pohjaisen renderöintimoottorin kehityksessä syntyneitä eroja viimeisen neljän kuukauden ajalta voi yrittää metsästää vertaamalla nyt julkaistua videota aiemmin julkaistuun Deep Sea -nimiseen traileriin.

On epävarmaa tuleeko videolla esitelty viidakkomaisema lopulliseen tuotteeseen, jonka on tarkoitus ilmestyä vielä tämän vuoden aikana. 3DMark 11 tulee saataville niin maksullisena kuin ilmaisenakin versiona.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Pakattujen tiedostojen indeksointi. 1 13.4.2017 10:14 Windows 7
Edullinen peliläppäri 2 31.3.2017 10:20 Kannettavat tietokoneet
Bioshock pelit 1 ja 2 kaatavat koneen 3 31.1.2017 18:34 PC-pelit
Ongelmia näytönohjaimen(?) kanssa 3 10.11.2016 18:23 Yleistä keskustelua
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille