Futuremarkilta uusi traileri 3DMark 11 -ohjelmasta

Kirjoittaja Manu Pitkänen,

Futuremarkilta uusi traileri 3DMark 11 -ohjelmasta
Tietokoneiden komponenttien rasitusohjelmistojen kehittämiseen keskittynyt suomalainen Futuremark on julkaissut uuden trailerin tulevasta 3DMark 11 -testiohjelmistosta. 3DMark on yksi maailman suosituimpia näytönohjaimen suorituskyvyn testaamiseen käytetyistä ohjelmista.

Uusi High Temple -nimeä kantava video lisättiin Youtubeen eilen. Videolla esitellään volumetristä valaistusta, tesselointia sekä syvyysvaikutelman luontia ja linssiheijastusilmiötä. DirectX 11 -pohjaisen renderöintimoottorin kehityksessä syntyneitä eroja viimeisen neljän kuukauden ajalta voi yrittää metsästää vertaamalla nyt julkaistua videota aiemmin julkaistuun Deep Sea -nimiseen traileriin.

On epävarmaa tuleeko videolla esitelty viidakkomaisema lopulliseen tuotteeseen, jonka on tarkoitus ilmestyä vielä tämän vuoden aikana. 3DMark 11 tulee saataville niin maksullisena kuin ilmaisenakin versiona.

Kommentoi uutista