Nvidia julkaisi GeForce 260.89 WHQL -ajurit

Kirjoittaja Teemu Laitila,

Nvidia julkaisi GeForce 260.89 WHQL -ajurit
Nvidia on tänään päivittänyt ajureitaan 260.89-versioon. Ajurit ovat yhteensopivat kaikille näytönohjaimille GeForce 6 -sarjasta eteenpäin ja ne on tarkoitettu myös ION-mobiiliohjaimille. Uusin päivitys tuo parannuksia suorituskykyyn erityisesti GTX 480 - ja GTX 460 -näytönohjaimille.

Mukana tulee myös virallinen tuki äskettäin julkaistulle GT 430 -ohjaimelle ja sen mukanaan tuomille uusille ominaisuuksille, kuten tuki DTS-HD Master Audio - ja Dolby TrueHD -äänistandardeille. Päivitys lisää tuen myös Blu-ray 3D-elokuvien toistamiselle HDMI-liitännän kautta.

Lista kaikista muutoksista ja ladattavat ajurit löytyvän Nvidian sivuilta. Win7 64-bit, Win7 32-bit, WinXP 32-bit, WinXP 64-bit.

Kommentoi uutista