Kuvissa: XFX Radeon HD 6870 ja 6850

Kirjoittaja Panu Roivas,

Kuvissa: XFX Radeon HD 6870 ja 6850
Kiinalainen it-sivusto Zhongguancun Online on julkaissut ensimmäisen katsauksen AMD:n uuteen 6800-sarjaan, hyvissä ajoin ennen salassapitosopimuksen päättymistä.

Juttu on ilmeisesti myöhemmin poistettu sivustolta mahdollisesti AMD:n käskystä, mutta kun kuvat kerran pääsevät nettiin, lienee jo liian myöhäistä.

XFX:n kortit ovat viime aikoina olleet ahkerasti kameran alla, ja nyt kuviin on saatu molemmat mallit, Radeon HD 6870 ja 6850:


Myös 3DMark-pisteet kyseisille näytönohjaimille löytyivät sivulta. Tulosten mukaan Radeon HD 6870 asettuisi hieman 5870-mallin taakse, kun taas 6850 olisi hieman 5830-mallia nopeampi. Jutussa ei kuitenkaan kerrottu, millä ajureilla tai kokoonpanolla testit oli suoritettu, tai oliko osa tuloksista poimittu aikaisemmista testeistä.
päivitys: ilmeisesti tulokset ovat 5000-sarjan osalta samat kuin mitä it-sivusto Muropaketti uutisoi, ja vain HD 6870 3DMark Vantage -tulosta on muutettu.Korttien julkaisun odetaan tapahtuvan 22. lokakuuta, eli ensi perjantaina. Myös Tom's Hardware tulee julkaisemaan artikkelin tulevista näytönohjaimista kunhan NDA loppuu.

Kommentoi uutista