AMD aikoo mukaan tablet-markkinoille

Kirjoittaja Teemu Laitila,

AMD aikoo mukaan tablet-markkinoille
AMD:n mukaan sen prosessoreita voitaisiin nähdä tablet-luokan laitteissa jo parin vuoden päästä. Asiasta kertoi AMD:n toimitusjohtaja Dirk Meyer osavuosikatsauksen julkistamisen yhteydessä, raportoi PCWorld. Yhtiö on aiemmin lähes kieltänyt kiinnostuksensa tablet-koneita kohtaan. Meyerin mukaan AMD:n vahvuutena tulee olemaan erityisesti Fusion-prosessoreiden tarjoama graafinen suorituskyky.

Virallisesta kiinnostuksestaan huolimatta AMD aikoo vielä tarkkailla markkinoiden kehitystä ennen suurempia investointeja. Meyer uskoo, että tablet-koneiden osalta eletään vasta kehityksen alkuaikoja ja uudenlaisia ratkaisuja tullaan vielä näkemään.

Tällä hetkellä AMD keskittyy tuleviin näytönohjaimen ja prosessorin yhdistävien Fusion-prosessroiden kehitykseen, joilla se toivoo saavansa palasen Intelin Atom-prosessoreiden dominoimasta netbook-kannettavien markkinoista. Meyer ennusti, että tablet-koneiden valmistajat tulevat integroimaan netbook-koneisiin tarkoitettuja Ontario-prosessoreita myös vähävirtaisimpiin laitteisiin.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Pakattujen tiedostojen indeksointi. 1 13.4.2017 10:14 Windows 7
Edullinen peliläppäri 2 31.3.2017 10:20 Kannettavat tietokoneet
Bioshock pelit 1 ja 2 kaatavat koneen 3 31.1.2017 18:34 PC-pelit
Ongelmia näytönohjaimen(?) kanssa 3 10.11.2016 18:23 Yleistä keskustelua
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille