AfterDawn logo

AMD:n 6800-sarjan tiedot päivittyivät taas

Panu Roivas Panu Roivas

AMD:n uuden näytönohjainsukupolven ympärillä pyörivät huhut ovat lyhen ajan sisällä muuttuneet moneen otteeseen, mutta Sweclokers-sivusto on nyt julkaissut uusimmat tiedot tulevista Barts-piiriä käyttävistä näytönohjaimista.

Uusien tietojen mukaan Radeon HD 6870 perustuu 1120 stream-prosessorin piiriin, ja ytimen kellotaajuutta olisi nostettu 900 MHz taajuuteen ja 4200 MHz taajuuten muistien osalta. Radeon HD 6850 -piirissä taas käytettäisiin 800 stream-prosessoria ja kellotaajuudet olisivat 775/4000 MHz.

6800-sarjan odotetaan asettuvan samaan teholuokkaan kuin 5800-sarjan, mutta ollen samalla pienempi ja halvempi. 14. lokakuuta on tiedotustilaisuus Los Angelesissa asian tiimoilta, ja kortteja odotellaan julkaistavaksi 21/22. lokakuuta. Päivämäärien jatkuva vaihtelu saattaa riippua ainakin lehdistötilaisuuksien osalta Euroopan ja Yhdysvaltojen eri päivinä olevista tilaisuuksista, ja lopullista julkaisupäivämäärää ei ole välttämättä lyöty edes lukkoon vaan se voi riippua korttien toimitusaikatauluista.



ChipHell-sivuston huhun mukaan uusi kortti näyttäisi tältä.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT