LG odottaa parempaa Androidia ennen tablet-julkaisua

Kirjoittaja Teemu Laitila,

LG odottaa parempaa Androidia ennen tablet-julkaisua
Korealainen LG on ilmoittanut lykkäävänsä pitkään huhutun tablet-tietokoneensa julkaisua määrittelemättömään tulevaisuuteen saakka. Tietojen mukaan syynä on Android 2.2 -version (Froyo) sopimattomuus tablet-tietokoneiden käyttöjärjestelmäksi.

"Aiomme julkaista tabletin, joka sisältää kaikkein luotettavimmen Android-version. Olemme keskustelleet asiasta Googlen kanssa, eikä se versio ole Froyo." kertoo nimeämätön LG:n työntekijä uutistoimisto Reutersille.

Vaikka Googlekin on ilmoittanut, että yhtiö ei kannata nykyisen Android-version käyttöä tablet-koneissa, monet yhtiöt ovat jo kiirehtimässä omia Froyoon perustuvia laitteitaan markkinoille. Android 2.2 -versioon perustuvia laitteita ovat julkistaneet ainakin Samsung, Dell, Toshiba ja Archos.

Tällä hetkellä ongelmia aiheuttavat esimerkiksi käyttöliittymän huono skaalautuvuus isommalle näytölle sekä enintään 4" näytölle suunnitellut kolmansien osapuolten ohjelmat. Googlen odotetaan julkaisevan mahdollisesti vielä tämän vuoden puoella Androidista 3.0 -version, joka tietojen mukaan on optimoitu nimenomaan tablet-käyttöön.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Pakattujen tiedostojen indeksointi. 1 13.4.2017 10:14 Windows 7
Edullinen peliläppäri 2 31.3.2017 10:20 Kannettavat tietokoneet
Bioshock pelit 1 ja 2 kaatavat koneen 3 31.1.2017 18:34 PC-pelit
Ongelmia näytönohjaimen(?) kanssa 3 10.11.2016 18:23 Yleistä keskustelua
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille