Nvidia julkaisee GT 430 -ohjaimen samaan aikaan AMD:n tuotejulkistusten kanssa

Kirjoittaja Teemu Laitila,

Nvidia julkaisee GT 430 -ohjaimen samaan aikaan AMD:n tuotejulkistusten kanssa
Nvidia yrittää ilmeisesti viedä huomiota AMD:n tulevalta Radeon HD 6000 -sarjan julkistukselta omalla GT 430 -julkistustilaisuudellaan, kertoo englanninkielinen Tom's Harwdare Digitimes-sivuston tietoihin perustuen. AMD:n odotetaan julkistavan paljon huhuissa pyörineet Barts-sarjan ohjaimet Technical Forum and Exhibition 2010 -tapahtumassa Taiwanissa 19. lokakuuta.

Digitimes-sivuston tietojen mukaan Nvidia on suunnitellut samalle ajakohdalle oman GT 430 -mallinsa julkistamistilaisuuden. GT 430 perustuu GF108-piiriin eikä ole edes tarkoitettu kilpailijaksi Radeon HD 6000 -sarjalle, vaan se on suunnattu huomattavasti alempiin markkinasegmentteihin.

Julkistustilaisuudessa Nvidian odotetaan kuitenkin ilmoittavan myös hinnanalennuksista Barts-ohjainten suoralle kilpailijalle GeForce GTX 460 768MB -ohjaimelle. Jo nyt erittäin kilpailukykyisesti hinnoiteltu kortti saattaakin viedä huomiota AMD:n uudelta tarjonnalta.

Kommentoi uutista