Galaxyltä WHDI:llä varustettu GTX 460

Kirjoittaja Manu Pitkänen, | Kommentteja (1)

Galaxyltä WHDI:llä varustettu GTX 460
AMIMONin kehittämä WHDI-teknologia on päässyt ensimmäistä kertaa näytönohjaimeen, kun Galaxy integroi sen omaan GeForce GTX 460 -näytönohjaimeensa. WHDI:n ansiosta näytönohjaimelta voidaan lähettää langattomasti kuvaa tietokoneelta jollekin muulle HDMI-liitännälliseen laitteeseen, kunhan se on alle 30 metrin etäisyydellä. Kuvan viiveen luvataan olevan alle millisekunnin, joten pelaamisenkin pitäisi sujua.

Galaxyn integraation etuna on se, että siinä ei tarvita erillistä lähetinyksikköä. Toistaiseksi nähdyt WHDI-ratkaisut ovat tuntuneet kömpelöiltä, sillä ne ovat vaatineet isohkojen lähetin- ja vastaanotinyksikköjen kiinnittämisen laitteisiin. Samalla se tarkoittaa sitä, että yksistä HDMI-liitännöistä on jouduttu luopumaan WHDI:n vuoksi. Galaxyn integraation ansiosta näytönohjaimen HDMI-liitin jää kuitenkin vapaaksi muuta käyttöä varten. Näytönohjaimesta löytyy myös DVI- ja DisplayPort-ulostulot.

Galaxyn GTX 260 -näytönohjain vaatii kuitenkin edelleen vastapuolelle vastaanotinyksikön. Epäselvää on, että tuleeko yksikkö näytönohjaimen mukana vai pitääkö se ostaa erikseen. WHDI:llä varustettu GTX 460 pitäisi tulla myyntiin tämän kuun aikana.1 kommentti

tonttila
Kai sinne ääni saadaan mukaan ettei sille tarvi sit johtoa vetää? :)

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Pakattujen tiedostojen indeksointi. 1 13.4.2017 10:14 Windows 7
Edullinen peliläppäri 2 31.3.2017 10:20 Kannettavat tietokoneet
Bioshock pelit 1 ja 2 kaatavat koneen 3 31.1.2017 18:34 PC-pelit
Ongelmia näytönohjaimen(?) kanssa 3 10.11.2016 18:23 Yleistä keskustelua
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille