AfterDawn logo

Antecilta modulaarinen kotelo

Manu Pitkänen Manu Pitkänen
4 kommenttia

Koteloistaan tunnettu Antec on laajentanut tietokonekotelovalikoimaansa uudella modulaarisella kotelolla. LanBoy Air -nimellä tunnettavassa kotelossa on mahdollista poistaa tai lisätä osia sekä muuttaa niiden asentoa. Esimerkiksi optisten asemien asentoa muuttaa niin, että levykelkka aukeaa kotelon sivusta.

Kotelo on rakennettu metallikehikon varaan, jota on saatavana keltaisena, sinisenä ja punaisena, mikä on vuorattu reikälevyistä koostuvilla paneeleilla. Koteloon on mahdollista asentaa 120 millimetrin tuulettimia korkeintaan 15 kappaletta. Tuulettimia tulee kotelon mukana yhteensä viisi, joten ilma pääsee aivan varmasti kiertämään hyvin kotelossa. Kotelosta löytyy paikat kolmelle ulkoiselle 5,25”-asemalle, kuudelle sisäiselle 3,5”-asemalle sekä kahdella sisäiselle 2,5”-asemalle. Suositushinta kotelolle on Antecin mukaan 219,95 dollaria.

Kotelossa on kolme USB-paikkaa, joista yksi on USB 3.0. Kotelon alareunaan on lisätty myös pieni irrotettava työkalurasia ja kotelon yläreunasta löytyy kaksi kantokahvaa, jotka helpottavat kotelon kuljettamista.

Legit Review on jo ehtinyt arvostella kotelon. Alla esittelyvideo kotelosta:



4 KOMMENTTIA

TemeTee1/4

Hieno idea kyllä mutta taitaa olla aika kova imemään pölyä? Voisin ostaakin mutta hinta on kyllä hieman liian korkea.

Pc_P2/4

Aikamoinein reikäjuusto eli pölyä taitaa imee.
Kova hinta :S

jampt3/4

Iha jänskän näkönen paketti. Tuntuu vaan ihmeelliseltä että eikö ne ole antecilla juurikaan ajatelleet pölyä? Tuulettimia kun on kuitenkin noin iso määrä ja en usko että jokainen imuroi konettaan viikon välein. Muuten kyllä ihan jepa.

Grina4/4

Ei isommat aukot kerää sen enempää pölyä kuin pienemmät aukot, joista ilmavirtaus olisi suurempi.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT