AfterDawn logo

Nvidialta oma Wireless Display -teknologia

Manu Pitkänen Manu Pitkänen
2 kommenttia

Intel on toistaiseksi saanut hallita langattoman näyttöteknologian eli Wireless Displayn (WiDi) markkinoita. Nvidia on huhujen mukaan aikomassa muuttaa asetelmaa tuomalla oman kilpailevan teknologian markkinoille. Asiasta kertoi Fudzilla.

Nvidia aikoo tuoda ominaisuuden näytönohjaimiinsa, jonka jälkeen tietokoneen kuvaa voidaan langattomasti streamata jollekin toiselle samaa teknologiaa tukevalle laitteelle, esimerkiksi läppärille.

Toistaiseksi projektin etenemisvauhdista tai -vaiheesta ei ole tietoa. Emme siis tiedä kuinka pitkällä Nvidia on teknologiansa suhteen tai löytyykö lähitulevaisuudessa julkaistavista näytönohjaimista ominaisuus. Fudzilla ei myöskään osaa kertoa millä nimellä tuleva teknologia tunnetaan yhtiön sisällä. Sivusto kuitenkin toivoo, että ominaisuus löytysi tulevista Nvidian näytönohjainteknologiaa hyödyntävistä Sandy Bridge -kannettavista.

2 KOMMENTTIA

fanwars1/2

Sitten pystyy kaappaamaan naapurin näytön ja näyttämään siinä mitä lystää.

dRD2/2

Originally posted by fanwars:

Sitten pystyy kaappaamaan naapurin näytön ja näyttämään siinä mitä lystää.

Taitaa kuitenkin olla jonkinlainen paritussysteemi tuossa käytössä, muuten ois esim. pelikonsoleiden pelaaminen nykyisin aika hauskaa, kun naapurin X360-ohjain alkaisi ohjaamaan omaa konsolia :-)

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT