HP:ltä kaksi uutta All-in-One-tietokonetta

Kirjoittaja Teemu Laitila,

HP:ltä kaksi uutta All-in-One-tietokonetta
HP on julkaissut kaksi uutta AIO-PC-mallia (All-in-One), kertoo englanninkielinen Tom's Hardware. Kaksikon halvempi versio on nimeltään Omni100 ja se on rakennettu 20" kokoisen näytön sisään.

Tarkkuutta näytössä löytyy 1600x900 kuvapistettä ja prsosessorina toimii 1,8 GHz:n Athlon II 260u ja näytönohjaimen virkaa hoitaa emolevylle integroitu Radeon HD 4270. Omni100 on varustettu 3 gigatavun muistilla ja tallennustilaa löyty 500 gigatavua. Laite on ensijaisesti mediakäyttöön tarkoitettu ja se sisältääkin HP:n MediaSmart-ohjelmiston. Vaikka laitteiston suorituskyky ei ole päätä huimaava, ei sitä ole myöskään 499 dollarin hinta.

Budjettiversion lisäksi HP julkaisi mielenkiintoisemman paketin, jossa samainen 20" näyttö on varustettu kosketustuella. TouchSmart 310 on varustettu HP:n TouchSmart-ohjelmistolla, joka sisältää joukon erityisesti kosketuksen avulla ohjattaviksi tarkoitettuja ohjelmia, kuten viihdettä, videon- ja kuvankäsittelyä sekä nettiselausta.

Sisuksista löytyy 2,8 GHz Athlon II 240e tuplaydinprosessori, 4 GB muistia, integroitu Radeon HD 4270 ja kokonainen teratavu kiintolevytilaa. Kosketusohjaus nostaa hinnan 699 dollariin.

Kommentoi uutista