MSI tuo markkinoille maailman ensimmäisen 3D:tä tukevan All-In-One-tietokoneen

Kirjoittaja Manu Pitkänen,

MSI tuo markkinoille maailman ensimmäisen 3D:tä tukevan All-In-One-tietokoneen
MSI kertoi tiistaina tuovansa (Pohjois-Amerikan) markkinoille maailman ensimmäisen monikosketusnäytöllisen All-in-One-tietokoneen, joka tukee 3D:tä. Wind Top AE2420 3D -mallinimellä tunnettu tietokone tulee myyntiin 20. syyskuuta. Tietokoneesta löytyy 2D-to-3D-muunnin, joten tietokoneella on mahdollista katsella tavallisia DVD-elokuvia kolmiulotteisina. Suositushinta on 1799 dollaria.

Tietokoneessa on 23,6-tuumainen 120 Hz:n LED-taustavalaistu kosketusnäyttö, jonka resoluutio on 1920x1080. Tietokoneen mukana toimitetaan kahdet aktiivisuljinlasit 3D-sisällön katselua varten. Suorituskyvystä vastaa Intelin 2,8 gigahertsin kellotaajuudella toimiva Core i7-860 -prosessori ja AMD:n Mobility Radeon HD 5730 -näytönohjain. Tallennustilaa on yhden teratavun verran. Lisäksi tietokoneesta löytyy 802.11 b/g/n ja USB 3.0. Tarkemmat tiedot löytyy MSI:n tuotesivuilta.

Alla video laitteen toiminnasta:

Kommentoi uutista