LaCielta ulkoinen RAID-asema USB 3.0 -liitännöillä

Kirjoittaja Manu Pitkänen,

LaCielta ulkoinen RAID-asema USB 3.0 -liitännöillä
Ulkoisista kovalevyistä tunnettu LaCie on julkaissut uuden kaksi kovalevyä sisäänsä ottavan ulkoisen RAID-aseman. Uutena asiana 2big-nimisessä asemassa on sen USB 3.0 -liitännällisyys. LaCie ilmoitti aiemmin siirtyvänsä ulkoisissa kovalevyissä USB 3.0 -aikaan. 2big-aseman runko on valmistettu alumiinista ja sen on suunnitellut Neil Poulton, joka on tuttu nimi aiemmista LaCien tuotteista.

Uuden aseman fyysiset mitat ovat 93 x 200 x 183 mm ja painoa on 3,6 kilogrammaa. Siinä on paikat kahdelle kovalevylle, jotka kiinnitetään asemaan pikaliitännällä. Kovalevyt on mahdollista asettaa RAID 0 ja 1 tiloihin tai sitten vain JBOD-tilaan. Siirtonopeuksien luvataan yltävän parhaimmillaan 205 megatavuun sekunnissa. Asemaa on saatavana joko kahden tai neljän teratavun tallennuskapasiteeteilla. LaCien verkkosivuilla suositushinnoiksi ilmoitetaan 379 ja 599 euroa (hinnat sisältävät Suomen arvonlisäveron).
Kommentoi uutista