Asukselta toinenkin Eee PC AMD:n prosessorilla

Kirjoittaja Teemu Laitila, | Kommentteja (1)

Asukselta toinenkin Eee PC AMD:n prosessorilla
Huolimatta siitä, että Tablet-tietokoneiden väitetään tappaneen koko netbook-tietokoneiden sarjan, Netbook Italia -sivusto kertoo, että Saksassa on ilmestynyt myyntiin uusi Eee PC 1201K -miniläppäri. Toisin kuin aiemmassa Eee PC -mallissa, jossa käytettiin seitsemän vuotta vanhaan tekniikkaan perustuvaa Geode-prosessoria, nyt julkaistussa mallissa on sisällä 1,7 GHz Athlon II Neo K125.

K125-mallin yhteydessä käytetään yleensä Radeon HD 4225-grafiikkasuoritinta, mutta 1215T:n tarkemmista grafiikkaominaisuuksista ei ole tietoja. Tuoteselosteen mukaan koneesta löytyy HDMI sekä VGA-ulostulot, joten sen perusteella voisi arvioida näytönohjaimen pystyvän ainakin jonkinalaisen HD:n esittämiseen.

Näyttö on miniläppäreissä tavallinen 12,1" kokoinen ja toimii 1024x600 tarkkuudella. Koneesta löytyy 2 GB DDR3-muistia (päivitettävissä 4 gigatavuun), 250 GB kiintoley ja käyttöjärjestelmänä on Windows 7 Home Premium.

Muita ominaisuuksia ovat Gigabit Ethernet, Bluetooth 3.0 ja WiFi 8020.11 b/g/n. Saksalainen verkkokauppa myy konetta 445 euron hintaan.

1 kommentti

ArttuH5N1
Tabletit tappaneet netbookit? Salli mun nauraa :D

Kommentoi uutista