LG:ltä läjä näyttöjä IPS-paneelilla ja LED-taustavalaistuksella

Kirjoittaja Teemu Laitila, | Kommentteja (2)

LG:ltä läjä näyttöjä IPS-paneelilla ja LED-taustavalaistuksella
LG on julkaissut neljä eri kokoista LED-taustavalaistua näyttöä, joissa kaikissa käytetään IPS-paneelitekniikkaa. IPS-paneelilla saavutetaan parempi kuvanlaatu, värintoisto ja katselukulmat verrattuna halvempiin TN-paneeleihin, jotka ovat yleisimpä markkinoilla.

IPS-tekniikka ei ole uusi keksintö, mutta johtuen sen korkeammasta hinnasta se ei ole ikinä pääsyt yleistymään suuremmin. LG:n IPS2062T, IPS226V, IPS236V ja IPS231P ovat 20", 21,5" ja 23" (siinä järjestyksessä) kokoisia. Vasteajaksi ilmoitetaan pelaamiseen riittävä 6ms (harmaasta harmaaseen), näytöissä on 5 000 000:1 dynaaminen kontrastisuhde, 178/178 asteen katselukulmat, kirkkaus on 250 cd/m2 ja liittimiä löytyy D-Sub sekä DVI-versioina ja lisäksi HDMI-liittimet IPS226V ja IPS236V -malleissa.

Kaikissa näytöissä on musta kiiltävä kehys, joka ei välttämättä ole kaikkien mieleen. LED-tekniikka on mahdollistanut 19,5mm:n kokonaispaksuuden. 20" mallin resoluutio jää 1600x900 pikseliin, muiden ollessa 1920x1080 tarkkuudella. Toinen 23" malli on varustettu 1W:n kehykseen upotetuilla kaiuttimila sekä monipuolisemmat säädöt mahdollistavalla jalustalla.

LG ei ole ilmoittanut näytöille julkistuspäivää eikä hintoja.

2 kommenttia

Insomniu
Noniin, alkaa tulla sellasia näyttöjä mitä minä kaipaan.
Pihlis12
Toivottavasti hinta on järkevästi kohdillaan.

Kommentoi uutista