GTX 470M ja GTX460M ensimmäisenä Eurocomin kannettaviin

Kirjoittaja Teemu Laitila, | Kommentteja (2)

GTX 470M ja GTX460M ensimmäisenä Eurocomin kannettaviin
Kannettavien työasemien valmistaja Eurocom on ilmoittanut ottavansa Nvidian vastajulkaisemat Fermi-arkkitehtuuriin perustuvat näytönohjaimet käyttöön uusissa kannettavissaan. Uudet näytönohjaimet tulevat saataville sekä yksittäin että SLI-kokoonpanoissa Panther 2.0, X8100 Leopard, W800CU Cheetah 2.0, W860CU Cougar ja D900F Panther -kannettavissa.

"Nvidian 4xxM -tuoteperheen käyttöönotto Eurocomin kannettavissa mahdollistaa asiakkaillemme entistä suuremman valinnanvaran omaan käyttötarkoitukseensa sopivan näytönohjaimen suhteen", kerrotaan Eurocomin julkaisemassa lehdistötiedotteessa.

Kaikki Eurocomin kannettavat perustuvat Intelin arkkitehtuuriin ja ne on tarkoitettu ensisijaisesti paljon matkustaville ammattilaisille esimerkiksi CAD/CAM-käyttöön.

2 kommenttia

zipperi
Eli löytyy myös nimellä Sager, Clevo, Nexoc, Rock, Voodoo, Multicom, One jne. jne. koska jäljet johtavat samaan valmistajaan (Clevo).
Anonymous User
laittakaa minulle uusi salasana .

Kommentoi uutista