Nvidian GeForce GT 420 hiipii OEM-markinoille

Kirjoittaja Panu Roivas,

Nvidian GeForce GT 420 hiipii OEM-markinoille
Nvidia on ollut tämän näytönohjainsukupolven osalta toivottomasti myöhässä, mutta syksyyn mennessä Nvidia tulee julkaisemaan loputkin low-end näytönohjaimensa. Tällä kertaa vuorossa on GeForce GT 420, joka on ensisijaisesti suunnattu OEM-markkinoille, eli pakettikoneisiin korvaamaan vanhemmat 200-sarjan tuotteet.

TechConnectin mukaan GT 420 on matalaprofiilinen GF108-piiriin perustuva näytönohjain, mutta passiivinen se ei ole, vaan siitä löytyy pieni tuuletin. GF108 on 40nm tekniikalla valmistettava piiri, ja siinä on 48 CUDA-yksikköä, ja kellot ovat ytimen osalta 700MHz ja DDR3-muistien osalta 1800Mhz. Muistikaista on 128-bittinen. Muistimäärät voivat vaihdella, mutta pakettikoneista tuttuun tapaan GT 420-mallista voi löytyä liioiteltuja 2GB muistimääriä. Kortista löytyy VGA, DVI ja HDMI-liitännät, ja sen virrankulutus on alle 50W.

Kommentoi uutista