HP:lta Envy 17 3D Blu-ray ja Envy 14 Beats

Kirjoittaja Panu Roivas,

HP:lta Envy 17 3D Blu-ray ja Envy 14 Beats
3D on trendikästä tällä hetkellä, vaikka monet kuluttajat saattaisivatkin kyseenalaistaa 3D-lasien miellekkyyden. HP on kelkassa mukana ja on päivittämässä lippulaivakannettavaansa Blu-ray 3D-teknologialla.

Envy 17 3D julkaistaan sopivasti ennen joulua, ja se tulee olemaan ensimmäinen 17-tuumainen kannettava, joka tukee 1080p 3D Blu-rayta.

HP toivoo herättävänsä huomiota näyttävän näköisellä metallikuorisella ja ohuella kannettavallaan, josta löytyy erinomaiset video ja audio-ominaisuudet. Envy 17 3D sisältää Beats Audion, sekä HP Trible Bass Reflex subwooferin, ja näyttönä toimii 17,3 tuuman HP 3D Ultra BrightView Display. 3D-elämykseen tarvitaan toki myös erilliset 3D-lasit.

Pellin alta löytyy muun muassa Core i7 neliydinprosessori ja ATI Mobility Radeon HD5850 Eyefinity-teknologialla.
HP ei ole vielä julkaissut hintaa tuotteelle, mutta hintaa sille varmasti vielä löytyy.Pienempää kokoluokkaa kaipaaville HP:lla on tarjolla Envy 14 Beats Edition. Kuten nimi kertookin, kannettavasta löytyy Beats Audio. Kannettava on tyylitelty mustalla ja punaisella, ja näppäimistössä on punainen taustavalo.

Jokaisen Envy 14 Beats Edition -kannettavan mukana tulee Beats by Dr. Dre Solo -kuulokkeet. Envy 14 Beats Edition on saatavilla jenkkilässä hintaan 1249 dollaria.

Kommentoi uutista