Buffalolta Blu-ray 3D -asema ulkoisena

Kirjoittaja Teemu Laitila, | Kommentteja (1)

Buffalolta Blu-ray 3D -asema ulkoisena
Buffalo on kertonut, että se tuo myyntiin BG3D-PI6U2-BK-nimetyn ulkoisen Blu-ray 3D -levyjä ymmärtävän aseman. Asema on kompaktin kokoinen ja se toimii USB-liitännän kautta. Asiasta kertoi englanninkielinen Tom's Hardware. Aseman lisäksi 3D-elämykseen tarvitaan luonnollisesti 3D-kuvaa tukeva näyttö.

Asema kykenee kirjoittamaan BD-R/RDL6-levyille 6x-nopeudella ja BD-RE/RE DL -levyille 2x-vauhtia. Ulkoisiksi mitoiksi ilmoitetaan 5.39 x 5.78 x 0.78 tuumaa eli 13,9 x 14,7 x 1,98 cm. Paino on vain 340g, joten tarpeen vaatiessa asema kulkee hyvin myös mukana.

Asema on tulossa myyntiin Japanissa, Euroopan julkaisusta ei ole vielä tietoa. Japanissa hinta tulee olemaan 354 dollarin tietämillä.

1 kommentti

Bodomed
Sietäis tulla kyllä enemmänkin näitä ulkoisia, että sais kannettavastakin kaiken hyödyn irti. Eiköhän tuon hinta laskene? Siihen mennessä kun tuo Suomeen asti ehtii tulla...

Kommentoi uutista