Transcend päivitti SSD-mallistoaan

Kirjoittaja Teemu Laitila, | Kommentteja (2)

Transcend päivitti SSD-mallistoaan
Kilpailun kiristyessä myös Trancend yrittää pysyä mukana ja yhtiö on nyt julkaissut uuden sarjan SSD-levyjä. Nyt julkaistu sarja sisältää esimerkiksi uuden muistiohjaimen, mutta kumma kyllä siitä ei kerrota tarkempia tietoja.

Uusi sarja kasvattaa levyjen tallennuskapasiteettia ja suurin malli on 512 gigatavun kokoinen. Muita kokovaihtoehtoja ovat 32, 64, 128 ja 256 gigatavua. Flash-muisti on rakennettu MLC-tekniikalla (multi-level-cell) ja levyissä on jatkuvan suorituskyvyn varmistamiseksi TRIM-tuki.

Asemien lukunopeus jatkuvissa operaatioissa on 260 MB/s ja kirjoitusnopeus 200 MB/s. Levyt ovat standardin 2,5" kokoisia, mutta niiden mukana toimitetaan kiinnikkeet levyjen asentamiseen perinteiseen 3,5" kovalevypaikkaan.

Transcend lupaa asemilleen kahden vuoden takuun. Lehdistötiedotteessa ei mainita hintaa eikä aseman aikataulua myyntiin saapumisesta.

2 kommenttia

Grina
Hinta kiinnostaisi.
squi
Transcend ei ole valitettavasti sellaista kertonut. Lisäänpä tiedon tästä tiedon puutteesta.

Kommentoi uutista