A-Datalta ympäristöystävällisiä muistikampoja

Kirjoittaja Teemu Laitila, | Kommentteja (2)

A-Datalta ympäristöystävällisiä muistikampoja
A-Data on julkaissut ylikellotukseen ja pelaamiseen tarkoitettuun XPG Gaming Series -sarjaansa uuden matalammalla jännitteellä toimivan DDR3-muistin, kertoo TechConnect. Kaikki muistit toimivat 1,25 - 1,35 V:n käyttöjännitteellä.

Uutta vähävirtaista muistia on saatavilla kahden gigatavun moduulina, 4 gigatavun dual-channel kittinä sekä kuuden gigatavun triple-channel kittinä. Kaikkien muistipalikoiden kellotaajuus on 1333 MHz ja muistin ajoitukset ovat CL 9-9-9-24. Moduuleiden pinnalla on alumiininen lämpöelementti.

A-Datalta kerrotaan, että matalan jännitteen muisteilla pyritään antamaan myös pelaajille mahdollisuus tehdä ympäristötekoja.

"XPG Gaming Series -muistilla pelaajat voivat minimoida hiilijalanjälkensä, säästää sähkölaskuissa ja samalla saavuttaa hyvän tasapainon suorituskyvyn ja vakauden välillä pelikoneissaan", kertoo yhtiön motiiveista A-Datan edustaja Alex Wu.

Muistit ovat saapumassa kauppojen hyllyille lähiaikoina.

2 kommenttia

Pihlis12
Kommentti uutiseen.
Pihlis12
Originally posted by Pihlis12:
Kommentti uutiseen.

Testi kommentti
Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 3. syyskuu, 2010 @ 11:14

Kommentoi uutista