OCZ panostaa SSD-asemiin halvimpien muistimallien kustannuksella

Kirjoittaja Manu Pitkänen,

OCZ panostaa SSD-asemiin halvimpien muistimallien kustannuksella
Erityisesti muistivalmistajana profiloitunut OCZ kertoi tällä viikolla aikovansa karsia muistimallistoaan ja hakevan yhtiölle voimakkaampaa kasvua SSD-massamuisteista. Yhtiön markkinointipäälikkö kertoi leikkausten kohdistuvan halvimpiin muisteihin, joissa katteet jäävät pieniksi. Kalliimpien muistien tuotantoa pyritään saman aikaisesti kasvattamaan.

Yhtiöllä on neljä DRAM-muistimallistoa: Enthusiasts, Gamers, Special Edition ja Value. Viimeksi mainittu Value-mallisto on myynyt hyvin, sillä sen osuus vuonna 2009 OCZ:n myynnistä oli 66 prosenttia. Rahaa se ei kuitenkaan tuonut, sillä pelkästään SSD-asemat muodostivat puolet yhtiön liikevaihdosta.

OCZ:n toimitusjohtaja Ryan Petersen sanoi suoraan, ettei yhtiön kannata panostaa tuotemallistoihin, joissa ei ole kuin kolmen prosentin marginaali. Ei ole siis ihme, että OCZ aikoo tulevaisuudessa panostaa entistä enemmän SSD-asemiin.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Edullinen peliläppäri 1 27.3.2017 15:27 Kannettavat tietokoneet
Bioshock pelit 1 ja 2 kaatavat koneen 3 31.1.2017 18:34 PC-pelit
Ongelmia näytönohjaimen(?) kanssa 3 10.11.2016 18:23 Yleistä keskustelua
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille