Kingston ylivoimaisesti suurin sitoutumaton DRAM-muistien valmistaja

Kirjoittaja Teemu Laitila,

Kingston ylivoimaisesti suurin sitoutumaton DRAM-muistien valmistaja
Muistivalmistaja Kingston kertoo, että sen markkinaosuus perinteisten DRAM-muistien myynnissä on kasvanut 40,3 prosenttiin, kun mukaan lasketaan pelkästään puolijohdeteollisuuden komponenttitoimittajiin sitoutumattomat valmistajat. Tiedot perustuvat markkinatutkimuslaitos iSupplin tekemään tutkimukseen.

Tutkimuksen mukaan Kingston myi muistikampoja yli 2,85 miljardin dollarin arvosta, mikä on enemmän kuin seitsemän seuraavaksi suurinta kilpailijaa yhteensä.

”Muistimarkkinat kääntyivät viime vuonna vapaapudotuksesta takaisin nousuun sekä keskihintojen että yleisen kysynnän osalta. Tarkastellessani nyt tilastoa ja muistaen alan toimijoiden keskuudessa vallinneet vaikeat ajat, pidän itseämme onnekkaina.", sanoo Kingston Technology perustajaosakas ja toimitusjohtaja John Tu.

ISuppli on aiemmin arvioinut, että DRAM-muistien hinta saattaa nousta loppuvuodesta, mikä ei ainakaan heikennä Kingstonin tulosta.

Kommentoi uutista