Corsairin energiatehokkaat virtalähteet kauppoihin

Kirjoittaja Teemu Laitila,

Corsairin energiatehokkaat virtalähteet kauppoihin
Corsairin kesäkuussa julkistamat Professional-sarjan virtalähteet ovat saapumassa myyntiin, uutisoi TechConnect-verkkolehti. Professional-sarjan virtalähteet ovat kohtalaisen energiatehokkaita ja 80Plus Gold -merkittyjä, mikä tarkoittaa 50% kuormituksella vähintään 92% hyötysuhdetta.

Professional-sarjan kolme virtalähdettä sisältävät irrotettavat johdot, Zero Voltage Switching- ja Zero Current Swithing -tekniikat kytkennöistä tapahtuvien häviöiden ja sähkömagneettisten häiriöiden estämiseksi, erilliset jännitteensäätimet 3,3V, 5V ja 12V linjoille ja Active Power Factor Correction-tekniikka. Virtalähteissä on yksi 12V linja ja MBTF-arvon luvataan olevan 100 000 tuntia.

Corsaisin General Manager of Components Ruben Mookerjee kertoo, että testeissä virtalähteestä on tullut hyvää palautetta. "Ensimmäisten käyttäjien ja testaajien palaute on ollut suorastaan mahtavaa", Mookerjee hehkuttaa.

Kolme nyt julkistettua mallia ovat AX750 (750W), AX850 (850W) and AX1200 (1200W) ja hinnoiksi ilmoitetaan $169.99,$189.99 ja $299,99. Corsair lupaa virtalähteilleen mukavan seitsemän vuoden takuun.

Kommentoi uutista