Globalfoundries julkistaa tulevia linjauksiaan ensi viikolla

Kirjoittaja Manu Pitkänen, | Kommentteja (2)

Globalfoundries julkistaa tulevia linjauksiaan ensi viikolla
AMD:n sopimusvalmistaja Globalfoundries kertoi eilen aikovansa esitellä yhtiön tulevaisuuden suunnitelmia ensi viikolla järjestettävässä Globalfoundries Technology Conference -tapahtumassa. Yhtiön mukaan sen tulevaisuuden suunnitelmiin tehdyt päivitykset ovat merkittäviä ja koskevat sekä tuotantoteknologiaa että yhtiön pitkäaikaissuunnitelmia. Globalfoundriesin on viime aikoina huhuttu aloittavan AMD:n grafiikkaytimien valmistuksen, joten ehkä tähänkin saadaan lisää selvyyttä.

Tämän tarkemmin Globalfoundries ei eritellyt roadmapiaan, mutta niiden uskotaan liittyvän yhtiön suunnitelmiin alle 28 nanometrin valmistusprosesseista.

GTC 2010 -konferenssi pidetään 1. syyskuuta Santa Clarassa, Kaliforniassa.

2 kommenttia

miketso
Alkaakohan tuolla 28nm valmistuksella tulemaan jo 10/12-ytimisiä prosessoreita jos 32nm prosessilla valmistetaan bulldozerit? Toivottavasti amd saisi joskus intelin kiinni ja pystyis valmistamaan yhtä tehokkaita prosessoreita.
Eriol
28nm prosessi ei tule olemaan SOI-prosessi, jolla prossuja tehdään. Seuraava askel prossuille lienee 22 nm.

Kommentoi uutista