Asus julkaisi uutta tuplaydin-Atomia käyttävän netbookin

Kirjoittaja Teemu Laitila,

Asus julkaisi uutta tuplaydin-Atomia käyttävän netbookin
Asus ehti ensimmäisenä läppärivalmistajana tuomaan markkinoille Intelin tuoreeseen kaksiytimiseen Atom N550 -mobiiliprosessoriin perustuvan netbookin. Uusi minikannettava on jatkoa Asuksen pitkälle Eee PC -sarjalle ja se on mallinumeroltaan 1015PEM. Asiasta kertoi ensimmäisenä Notebook Italia.

Edelliseen 1015PE-malliin verrattuna uutta on oikeastaan vain prosessori. Se tarkoittaa, että tuplaytimellisen 1,5 GHz Atomin lisäksi koneesta löytyy 10,1" kokoinen ja 1024x600 pikselin näyttö, enimmillään 2 gigatavua DDR3-muistia, 250 gigatavun kovalevy ja GMA 3150 -näytönohjain, joka jaksaa pyörittää 720p-videokuvaa.

Eee PC 1015PEM on tulossa myyntiin punaisena, mustana, valkoisena ja vaaleanpunaisena versiona ja sen odotetaan ilmestyvän ensimmäisenä Euroopan markkinoille. Hinnaksi tullee 349 euroa.

Kommentoi uutista