G.Skilliltä uusia SandForce-pohjaisia SSD-levyjä

Kirjoittaja Teemu Laitila,

G.Skilliltä uusia SandForce-pohjaisia SSD-levyjä
Englanninkielinen Tom's Hardware on huomioinut, että Taiwanilainen muistivalmistaja G.Skill on julkaissut kolme uutta levyä hyviä arvosteluja keränneeseen Phoenix Pro -sarjaansa. Uudet levyt tarjoavat tallennuskapasiteettia 40, 80 ja 160 gigatavun verran. Phoenix Pro -levyissä käytetään SandForcen SF-1200-ssd-ohjainta, joka on erityisesti viritetty 4 kilotavun satunnaisia kirjoitusoperaatioita varten ja se tarjoaa parhaimmillaan jopa 50 000 IO-operaatiota sekunnissa.

G.SKillin tuotepäällikkö Benson Chun kertoo, että "Phoenix Pro 40 GB levy teki G.Skillin insinööreihin vaikutuksen, sillä SSD-levyjen perinteisten vahvuuksien lisäksi se tarjoaa äärimmäisen hyvää suorituskykyä RAID 0 -kokoonpanossa". Väitteidensä tueksi G.Skill julkaisi screenshotin aseman suorituskykymittauksista:G.Skill lupaa kaikille Phoenix-sarjan levyille kohtuullisen kolmen vuoden takuun. Hinnasta ei vielä ole tietoa, mutta toivoa sopii, että SandForce-ohjaimia käyttävien levyjen lisääntyminen hyödyttäisi kuluttajia.

Kommentoi uutista