ASRock aikoo julkaista X58-emolevyn 6xUSB3.0- ja 6xSATA3-liitännöillä

Kirjoittaja Teemu Laitila,

ASRock aikoo julkaista X58-emolevyn 6xUSB3.0- ja 6xSATA3-liitännöillä
Emolevyvalmistaja ASRock on jo aiemmin julkaissut ASRock Extreme -emolevyn USB3.0-tuella ja nyt panoksia korotetaan ainakin liitäntöjen osalta, joita tulevasta mallista löytynee riittävästi useimpiin tarpeisiin. Tulossa on ASRock Extreme6 -niminen X58-pohjainen emolevy, jonka nimi tulee tietysti siitä, että se sisältää kuusi USB3.0-liitintä, kuusi uusimman sukupolven ssd-levyjä tukevaa SATA3 6Gb/s -liitintä ja tuen kuusiytimisille prosessoreille. Kaikki liitännät on rakennettu emolevylle kolmansien osapuolten piirejä käyttäen.

Emolevy tukee DDR3-2000 -muistia ja siihen voi liittää jopa neljä näytönohjainta Quad CrossFireX tai Quad SLI -tekniikoilla. ASRockin julkistamat tiedot ovat vasta teaser-asteella eikä hinnoista tai tarkasta aikataulusta ole tietoa. Ocworkbench on kuitenkin julkaissut kuvia ja listan teknisistä tiedoista.

Kommentoi uutista