Acerin tablet odottaa Android 3.0 -versiota

Kirjoittaja Teemu Laitila,

Acerin tablet odottaa Android 3.0 -versiota
Tablet-koneita pukkaa nyt ulos jokaiselta valmistajalta, mutta DigiTimes-verkkosivustolle kerrottujen huhujen mukaan Acer aikoo viivyttää vuoden viimeiselle neljännekselle suunniteltua ARM-pohjaisen tablet-koneen julkaisua vuoden 2011 ensimmäiselle neljännekselle.

Tabletin on tarkoitus käyttää Googlen Android-käyttöjärjestelmää. Acer aikoo kuitenkin odottaa, että Androidista julkaistaan versio 3.0, joka tuo mukanaan mm. tuen isommille näytöille. Googlen odotetaan julkaisevan Android 3.0:n vielä ennen vuoden loppua. DigiTimesin mukaan 3.0 versio on suunniteltu erityisesti tablet-koneita silmällä pitäen ja sen vaatii prosessorilta vain 1 GHz minimikellotaajuutta toimiakseen. Matalat kellotaajuudet parantavat tehokkaasti laitteiden akkukestoa.

Tietojen mukaan Acer on silti julkaisemassa Windows 7 -käyttöjärjestelmään perustuvan tabletin tämän vuoden puolella suunnitelmien mukaisesti.

Kommentoi uutista