Microsoft julkaisi prototyypin kosketusnäyttönäppäimistöstä

Kirjoittaja Teemu Laitila,

Microsoft julkaisi prototyypin kosketusnäyttönäppäimistöstä
Microsoftin hardware-osasto on esitellyt osittain kosketunäytöstä koostuvaa näppäimistöä. Malli on pelkkä prototyyppi, eikä sitä luultavasti tulla sellaisenaan näkemään kauppojen hyllyillä. Näppäimistön avulla on tarkoitus kehittää uusia käyttäjän elämää helpottavia käyttötapoja, joita näytön lailla toimiva näppäimistö mahdollistaa.Näppäimistö sisältää yläosassaan kaistaleen kosketusnäyttöä ja näyttö jatkuu myös näppäinten alle, mahdollistaen esimerkiksi merkistön vaihtamisen tai omien komentoikonien näyttämisen näppäimissä. Näppäimistö pystyy esimerkiksi mukautumaan kulloinkin käytettävän ohjelman tarpeiden mukaan vaihtaen ikonit sopiviksi.

Tuote on kehitetty Microsoftin sponsoroimaa UIST Student Innovation -kilpailua varten ja on saatavilla ainoastaan kilpailuun osallistuville ryhmille.

Kommentoi uutista